Filagarsa guanya nou premis més per “Besa’m, Kate”

El Grup de Teatre Filagarsa segueix omplint prestatgeries al Foment Cultural i Artístic. En aquest cas, tornen de Piera amb nou premis i havent guanyat el XXXVè concurs de teatre Vila de Piera.

El grup musical de Molins de Rei ja acumula 23 premis en tres concursos. I, pel que sembla, no pensen baixar el ritme, i és que les participacions en diferents concursos i mostres de teatre amateur són contínues. Quasi cada cap de setmana els molinencs actuen arreu de Catalunya.

En aquesta darrera gala, els premis han estat nou: cinc primers premis (a la millor companyia, al millor muntatge, a la millor direcció, a la millor actriu de repartiment per Laia Martínez i als millors actors de repartiment per Enric Boloix i Ermenegild Siñol), dos segons premis (a la millor actriu protagonista per Montse López i al millor actor protagonista per Romà Ferruz) i un tercer premi a la votació popular.