L’Ajuntament demana al PSC que concreti les seves acusacions

El Govern de l’Ajuntament de Molins de Rei ha emès un comunicat en el que reitera que està complint amb totes les seves obligacions i demana “rigor i seriositat” al PSC. Al mateix temps, el consistori convida a l’oposició a concretar les seves acusacions per poder “donar resposta de manera oficial”.

La decisió del PSC de portar els comptes municipals a l’Oficina Antifrau i el conseqüent rebombori mediàtic provocat més enllà dels mitjans locals no ha agradat al consistori molinenc, que ha respòs a les acusacions dels socialistes a través d’un comunicat. En referència a les irregularitats dels comptes municipals als que fa referència el principal partit de l’oposició, el Govern municipal demana “que es concretin per escrit a fi de donar resposta de manera oficial”. L’Ajuntament demana d’aquesta manera concreció al PSC tot i el nou informe de la interventora, en el que ja s’apunten per escrit els diferents apartats dels Comptes que podrien incórrer en alguna irregularitat.

En quant als anteriors informes ja publicats anteriorment, el PSC va assegurar aquesta setmana que “seguim igual que fa sis mesos”. L’Ajuntament també respon a aquestes acusacions i assegura que s’han pres mesures i que ja s’ha informat d’aquestes degudament als grups de l’oposició. Segons el comunicat enviat per l’Ajuntament, ho va fer de manera oficial el passat 15 de desembre a una comissió informativa extraordinària de l’àrea d’economia i serveis generals i de manera pública el 23 de desembre durant la roda de premsa posterior al ple dels pressupostos. Tot i això, el comunicat no aclareix quines són les mesures que s’han pres.

El comunicat també fa referència a la intenció del PSC de dur els Comptes a l’Oficina Antifrau i la Sindicatura de Comptes de la Generalitat. L’Ajuntament assegura que ells ja presenten els comptes a la Sindicatura de Comptes un cop s’aproven i que la Sindicatura “d’ofici haurà d’informar de la seva correcta formulació”. D’aquesta manera, la mesura anunciada pel PSC de portar els comptes a la Sindicatura de Comptes no tindria cap sentit ja que l’Ajuntament ho ha de fer obligatòriament. Una altra cosa és l’Oficina Antifrau, a on es denuncien possibles irregularitats. Allà si que els enviarà la oposició però no l’Ajuntament, que no fa cap esment a aquest organisme en tot el comunicat.

Recomanacions personalitzades