Imparable Xavi Foj

Xavi Foj segueix millorant posicions a la classificació general i ja és 18è. L’onzena etapa l’ha acabat en 21ena posició i això l’ha fet millorar en la general quan ja s’apropa el final del raid.

De dinovè a divuitè, i segueix creixent. Avui, 530 quilòmetres d’especial que no han comportat cap problema a Xavi Foj. En la mateixa línia que els últims dies, ha marcat bons temps durant tota la etapa i això li permet millorar una mica més en la classificació general.

El creixement ascendent en la taula de Xavi Foj és imparable. El ritme que està marcant el pilot molinenc està impressionant a molts i fins i tot els resums televisius comencen a parar atenció en el paper que està fent. Amb el seu Toyota Land Cruiser de sèrie, Xavi Foj ja s’ha assentat entre els 20 millors de la cursa, codejant-se amb prototips i cotxes molt més preparats per a la competició que el seu.