Sant Vicenç dels Horts es prepara per la Festa Major

Un mercat medieval i un videoclip que faran els vicentins i les vicentines són les novetats més destacades del programa de la Festa Major del 2011, que es celebrarà del 21 al 23 de gener.

Una de les novetats d’enguany és el mercat medieval que se situarà als carrers de mossèn Josep Duran, Nou i Nadal i a la plaça de Sant Jordi. Estarà obert els dies 22 i 23 de gener, de dos quarts de dotze a dos quarts de dues en horari de matí, i de les sis a les vuit de la tarda. A més de les parades que s’hi podran visitar, el mercat medieval acollirà cercaviles, espectacles molt diversos de l’època i un racó infantil amb l’hora del conte.

L’altra novetat d’aquesta Festa Major d’Hivern és la realització d’un  lip dub, un vídeo musical  d’una sola tirada i que implicarà diferents persones al llarg d’un recorregut. La idea és que els participants sincronitzin els seus moviments al fil de la música. Es  farà el dissabte 22 de gener amb l’objectiu de cohesionar la ciutadania alhora que es promociona el municipi.

El programa de festes també inclou les activitats i espectacles tradicionals, com el teatre, l’exposició de bonsais, l’exposició de pintures del col·lectiu d’artistes vicentins, el correfoc, la cercavila de gegants, la ballada de sardanes, l’Emmaqueta’t, la botifarrada popular, balls o la degustació de migas garliteñas.

La Festa Major es tancarà el diumenge 23 de gener, amb l’espectacle piromusical que anirà a càrrec de la Colla de Diables Àngels Diabòlics. Es farà a la plaça de Narcís Lunes, a dos quarts de nou del vespre.