El CFS Molins 99 supera a un rival directe en la lluita per l’ascens

Emocionant i important victòria l’aconseguida pel Club Futbol Sala Molins 99 en la seva visita a la pista del Bages.

El CFS Molins 99 durant un temps mort

arxiu

S’enfrontaven dos dels equips que aspiren a pujar de categoria aquesta temporada i des de l’escalfament ja es va veure que ambdós conjunts volien emportar-se la victòria. La tensió del partit es palpava a l’ambient. La primera meitat va estar marcada per la pressió constant dels dos equips. Les alternatives en el joc van ser contínues, però no va haver-hi un clar dominador en el joc. El Balsareny però, va saber aprofitar els poquíssims errors comesos pels nostres i es va plantar al descans amb un marcador de 2-0.

Tot i això, el CFS Molins 99, lluny de donar el partit per perdut, a la segona part va sortir a la pista encara amb més ganes d’emportar-se els tres punts i quan quedaven quinze minuts en Jorge va fer el 2-1 que obria la remuntada. El Balsareny va respondre de seguida i va anotar el 3-1, però els nostres, amb una moral de ferro, van ser capaços de capgirar el partit. En Rubén anotar el 3-2 a la sortida d’una falta d’estrategia i en Pepo va fer el 3-3 jugant de cinc. Arribats a aquest punt, lluny de donar per bo l’empat, el CFS Molins 99 va buscar la victòria i amb dos gols més de PepoSergi es va plantar amb un 3-5 a falta de dos minuts i mig. El Balsareny va buscar l’empat amb determinació, però la bona defensa dels nostres només els va permetre fer un gol més.

Proper partit a casa del Rubi , segon classificat que ens treu dos punts, tot i que té un partit més jugat, on els nostres han de guanyar per afinanciar-se en el segon lloc de la taula.

Van jugar: Victor González (p), Rafa (p), Victor Sanmartin, Joan Vaqués ,Josep Canals (2 gols), Sergi(1 gol), Borja, Jorge (1 gol), Manolo, Ruben (1gol) Paco y Jesus González

Francesc Canals

Recomanacions personalitzades