Xavi Foj continua millorant posicions al Dakar

Xavi Foj finalitza sense grans complicacions la setena etapa del Dakar en 29ena posició i puja a la general fins a la 22ena posició.

Superat l’equador del Dakar, molts pensen ja en arribar a Buenos Aires el més aviat possible, però el cert és que encara queda molta prova per davant. Després del dissabte de descans, diumenge un altre cop ha tornat la competició. A Xavi Foj li ha anat bé descansar i ha continuat completant una etapa més a bon ritme, amb constància i regularitat.

La principal dificultat  de l’etapa ha estat el fesh-fesh barrejat amb pedres, que Foj i el seu copilot, Pablo Jatón, han superat sense dificultats. Més d’un cotxe i camió ha quedat embarrat a la sorra sense poder sortir i cada cop són menys els que queden en competició, però l’arquitecte molinenc es manté un any més amb totes les esperances d’arribar al final del raid i, a més, fer-ho en una bona posició de la classificació. “El cotxe no s’ha aturat en pista, així que hem d’estar contents i recuperant posicions”, ha assegurat el pilot molinenc al finalitzar l’etapa.

Un cop arribat a Antofagasta, Xavi Foj analitzava l’etapa al blog de Toyota Coopertires i s’ha mostrat satisfet pel paper del seu Toyota Land Cruiser, amb el que està recuperant posicions a la classificació general. Foj ha millorat dues posicions i es situa 22è.

Recomanacions personalitzades