El Molins de Rei CF perd per la mínima contra el Sant Esteve Sesrovires

El Molins de Rei CF no troba el seu joc contra el Sant Esteve Sesrovires en un partit boig on els dos equips han acabat amb 10 jugadors i l’entrenador Joan Garcia ha estat expulsat. Després d’una llarga lesió de genoll el defensa Andreu Margarit ha tornat als terrenys de joc.

Arxiu

arxiu

El Molins de Rei ha disputat el primer partit de l’any davant el Sant Esteve Sesrovires, al camp del Martorell, a causa de les obres al camp del Sant Esteve.

Després de quinze minuts de tanteig per part dels dos equips, el Sant Esteve ha desaprofitat la seva primera ocasió amb un xut creuat. El Molins a penes ha fabricat oportunitats de gol ja que Mario, el jugador més creatiu del mig del camp,  no s’ha trobat a gust al terreny de joc realitzant una de les seves pitjors actuacions amb la samarreta molinenca. S’ha arribat a la mitja part amb un partit força aturat on cap dels dos conjunts ha intentat crear joc.

A falta de joc, en la segona part ha arribat l’escàndol arbitral, en el minut 50 l’àrbitre ja ha expulsat a un jugador de cada equip repartitnt un gran nombre de targetes grogues. En aquest tram l’entrenador del Molins de Rei CF, Joan Garcia, també ha estat expulsat. Amb un partit completament agressiu i descontrolat, el Sant Esteve ha aprofitat per fer el primer i únic gol amb una rematada espectacular del numero 9 dels locals.

Amb el 1-0, ha entrat Andreu Margarit que tornava després d’una lesió llarguíssima. El Molins s’ha llençat a l’atac sense èxit. Les contres del Sant Esteve han estat evitades per fores de joc inexistents xiulats pel col•legiat. El partit ha acabat amb victòria local i una nova derrota molinenca que fa la número 10 en aquesta temporada.

L’absència del expulsat Carlos ha obligat al Molins a fer malabarismes en la defensa. La poca participació en el partit de Josep Rebollo i Mario, ha estat una de les causes principals de la derrota.