Esprint final de la campanya de Nadal de Molins de Rei

Avui és l’últim festiu amb les botigues obertes per facilitar les últimes compres nadalenques, i el BotMol segueix donant participacions per al sorteig de 2 motos i més de 20 bicicletes. El nou carrer Major ha estat la gran novetat de la campanya d’aquest any.

Avui diumenge és l’últim festiu en què les botigues tenen permès obrir per permetre que aquells que encara no ho hagin pogut fer, facin les seves últimes compres per als dies de Nadal.

A més a més, la Unió de botiguers de Molins de Rei (BotMol) fins al dia 5 de gener donarà amb les compres fetes a les botigues de la vila associades a la promoció participacions per al sorteig de dues motos i més de vint bicicletes. El sorteig tindrà lloc dins l’acte de cloenda de la campanya, a la Plaça del Mercat el dia 8 de gener a les 12h. L’acte de cloenda, a més del sorteig, també tindrà animació infantil a càrrec d'”Esquitx”.

La campanya de Nadal d’enguany va arribar marcada pel nou paviment del carrer Major, inaugurat a finals de novembre, just abans de l’inici de la campanya i que gràcies a la plataforma única i a les restriccions de trànsit fan més agradables les compres.

Recomanacions personalitzades