Sant Feliu rebutja la sentència contra la immersió lingüística

Sant Feliu de Llobregat ha estat un dels municipis pioners en rebutjar la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística.

La capital del Baix Llobregat ha estat una de les primeres ciutats en aprovar una moció d’aquest tipus, que es podria escampar per tota Catalunya com ja va passar en el seu moment amb la sentència del Tribunal Constitucional. Sant Feliu ho va fer en el passat ple del 28 de desembre aprovant un text que demana “unitat a les forces polítiques i la societat civil enfront l’enèsim atac a la llengua, cultura i societat catalanes”.

La moció va ser presentada per ERC i van donar suport tant l’equip de govern – PSC i CiU- com el principal partit de l’oposició, ICV. El PP, amb un regidor, ha estat l’únic partit polític amb representació al consistori santfeliuenc que ha rebutjat la moció.

Recomanacions personalitzades