El Parc de Nadal obre les seves portes

Entre el 27 de desembre de 2010 i el 4 de gener de 2011 està en funcionament el Parc de Nadal de Molins de Rei al Poliesportiu Municipal, un espai en el que els més petits poden passar els dies laborables de les vacances nadalenques.

El Parc de Nadal  és un espai on els infants i adolescents, d’entre 4 i 14 anys, poden aprendre jugant i poden divertir-se  i desenvolupar la seva imaginació i creativitat tot jugant amb d’altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat potencia l’autonomia de l’infant, que en tot moment pot escollir l’espai de joc, i està dinamitzada per monitors i monitores de lleure de les entitats de lleure educatiu de la vila.

Aquesta activitat compta amb diferents espais de joc fixos, repartits segons les característiques del joc i l’edat. Els més petits poden pintar, jugar a jocs de taula i gaudir d’un racó de lectura. També hi ha disponible un espai creatiu amb disfresses, maquillatge, cant i jocs simbòlics, a més de ser un espai de psicomotricitat. Els més grans poden jugar a tennis taula, jocs de taula, videoconsoles o a l’Scalèxtric. Al mateix temps, també s’ofereix un espai d’inflables i un altre en el que es poden practicar diversos esports.

Amb el Parc de Nadal, organitzat des de la Regidoria d’Infància, es vol donar resposta a les necessitats socials, culturals i de lleure de la ciutadania de Molins de Rei i conciliar les obligacions professionals dels pares i mares amb les vacances nadalenques dels menors.

Recomanacions personalitzades