Ca n’Ametller acull l’exposició “Els veïns i les veïnes fan història”

Fins el diumenge 9 de gener es pot visitar l’exposició “Els veïns i les veïnes fan història” a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller. La mostra recull la feina realitzada durant els últims mesos al voltant del projecte de memòria històrica dels barris de la vila.

Tot el material presentat a l’exposició sorgeix dels grups de treball organitzats a sis associacions de veïns i veïnes de Molins de Rei –Riera Bonet, el Canal, les Conserves, Bonavista-El Mas, Can Graner i l’Àngel-, amb l’objectiu de mostrar a tots els molinencs la història dels barris de la vila a partir de les experiències del seus veïns i veïnes. L’exposició està formada per diferents plafons, dissenyats per Sergi Sarrià -que aquests dies també exposa a l’Ateneu Mulei-,  on es mostren imatges i vivències de cadascun dels barris participants, des de la seva creació fins a l’actualitat, i un conjunt de peces museològiques característiques de cada barri.

En paraules del regidor de Nova Ciutadania i Drets Humans, Víctor Puntas, l’exposició “vol ser un element més de coneixença i promoció de la feina que fan les associacions de veïns a la vila”. Al mateix temps, Puntas ha destacat que es vol “posar en comú les diferents activitats que es duen a terme als locals de les associacions de cada barri”. El projecte de memòria històrica dels barris de la vila s’ha realitzat en el marc del desplegament del Pla Integral de Ciutadania i el Pla Local de Civisme, impulsat per la Generalitat de Catalunya.

L’exposició romandrà oberta al públic des del dimarts 21 de desembre de 2010 fins al diumenge 9 de gener de 2011, de dimarts a dissabte entre les 18 i les 20.30 h, i els diumenges i festius des de les 11 a les 14 h. Els dies 24, 25 i 31 de desembre i l’1 i 5 de gener restarà tancada al públic amb motiu de les festes nadalenques.

Recomanacions personalitzades