Comencen les representacions dels Pastorets a la Peni

Com cada Nadal, tornen els Pastorets de Pitarra a Molins de Rei. Els diumenges 26 de desembre, 2, 9 i 16 de gener es representarà “El bressol de Jesús” al teatre de la Peni.

Aquesta temporada, els Pastorets tornen amb més força que mai. La comicitat de les escenes i els personatges no paren de sorprendre any rere any. Com en les darreres ocasions, Xavi Gardés i Arnau Armengol representen els pastors Garrofa i Pallanga. Papers com Jessè, Raquel, Maria, Gabriel o el mateix àngel Miquel han estat renovats. Dos d’aquests però, ja van fer la seva presentació a la Biblioteca Pau Vila per als petits de la casa el passat dijous 16 de desembre, en l’acte que es fa cada any en arribar aquestes dates.

Totes les representacions, les quals comencen diumenge 26 de desembre, seran a les 18h al teatre de La Peni. Ja es poden comprar les entrades anticipades a la ferreteria BricoTotal del Passeig del Terraplè. Els preus són els mateixos que els anys anteriors, a 10€ l’entrada general i descomptes per a petits i jubilats.

Amb la direcció d’Arnau Armengol, els Pastorets retornen a Molins de Rei per recordar-nos que arriba el Nadal amb més humor que mai.

Recomanacions personalitzades