Cinquanta famílies molinenques reben lots d’aliments de primera necessitat

Entre el 13 i el 17 de desembre Càritas Parroquial de Molins de Rei han recollit aliments bàsic com arròs, farina, oli, llegums, conserves per ajudar a les famílies més necessitades de la vila.

La coordinadora de l’entitat, Mari Planas ha explicat a Viu Molins de Rei: “la recollida ha estat un èxit per segon any consecutiu”. L’any 2009 es va organitzar la primera recaptació d’aliments per ajudar a les famílies per sota del llindà de pobresa. Unes famílies, sovint nombroses,  que en apropar-se a la seu de Càritas, “vèiem als seus ulls una gratitud immensa que converteix aquesta activitat en una experiència molt emocionant i emotiva” comenta Planas. En aquest sentit, des de l’associació es vol “agrair a tothom la mostra de solidaritat tenint el compte l’època de crisi en què ens trobem”.

Alguna part dels béns de primera necessitat recollits no s’han repartit perquè s’utilitzaran pròximament per disminuir el cost dels vals de menjar que dòna Càritas per bescanviar-los en algunes botigues d’alimentació col·laboradores amb l’entitat.

Recomanacions personalitzades