Quatre projectes aspiren a les dues subvencions de la CUP

Quatre han estat els projectes que s’han presentat al segon Certamen Millorem Molins, organitzat per la CUP Molins de Rei per entregar a dues entitats de la vila part dels diners que reben de l’Ajuntament com a grup polític.

El primer projecte és de la Colla Gegantera de Molins de Rei pel guarniment de balcons per la Festa Major amb mocadors dels Gegants. La proposta consisteix en fer mocadors seragrafiats per posar als balcons i finestres durant la Festa Major.

El segon projecte presentat és per la publicació d’un llibre titulat “Moviments de resistència a Molins de Rei (1940-2011)”. El projecte consisteix en la redacció d’un llibre que reculli la història de tots aquells moviments, col·lectius, plataformes i formacions polítiques de resistència contra l’ordre, antifeixistes o alternatius que han nascut i treballat a Molins de Rei.

El tercer proposa la millora i acondicionament del nou local dels Amics dels Pessebres de Molins de Rei per als cursos de pessebres de guix i la compra d’eines i materials de muntatge de l’exposició que organitza anualment l’entitat. Els Amics dels Pessebres pretenen renovar material i eines, a més d’adquirir material específic i de muntatge de l’exposició, que els ha estat robat aquest any. Amb aquesta subvenció també pretenen adequar el seu nou espai al Casal de Joves, deixant enrere l’etapa al Molí.

La quarta proposta ha estat presentada conjuntament per l’Ateneu Mulei, el Casal de Joves Autogestionat la Mola i l’Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives i és la instal·lació de quatre punts de xarxa segons la XOLN. Es tracta d’unes antenes de telecomunicacions wifi que servirien per fer arribar la senyal d’internet a les entitats implicades i al mateix temps nodrir altres petites antenes que podrien ser el primer pas per dotar de wifi ciutadà a Molins de Rei.

Ara, entre el 20 de desembre i el 16 de gener el jurat analitzarà els quatre projectes presentats i atorgarà les seves puntuacions, amb un màxim de 80 punts. Durant aquest període també es podrà votar mitjançant l’enquesta de la pàgina web de la CUP Molins de Rei. El vot del públic es repartirà amb 20 punts pel més votat. La resta tindran 15, 10 i 8 punts per ordre de vots rebuts.

El 20 de gener serà el dia en que es donarà a conèixer el veredicte del jurat i el resultat de l’enquesta. El projecte amb més puntuació rebrà 1.250 € de premi. El segon projecte amb més puntuació tindrà 1.000 € de la CUP per desenvolupar el projecte.

Recomanacions personalitzades