La Biblioteca organitza un concurs de joguines amb materials reciclats

La Biblioteca Pau Vila organitza el primer concurs de reciclatge que consisteix en crear una joguina amb materials reciclats. El concurs està adreçat a nens i nenes d’entre 0 i 13 anys i podran presentar la seva joguina a la biblioteca des del 20 de desembre de 2010 fins el 15 de gener de 2011.

De les joguines presentades a concurs es valorarà la creativitat i la originalitat. La tècnica per a realitzar les joguines és lliure, sempre que s’utilitzi material de reciclatge (plats de plàstic, envasos varis, taps, cartró, diaris, revistes, objectes trencats, etc). El jurat estarà representat per persones de l’àmbit del reciclatge, l’art i l’ensenyament. Un dels objectius d’aquest concurs és fomentar entre els més petits l’interès pels llibres i la lectura.

Aquest any s’ha reforçat el concepte de la prevenció de residus, l’impacte en el medi ambient i la lluita pel canvi climàtic. L’esdeveniment clau per fer-ne difusió va ser la Setmana Europea de la Prevenció de Residus del 20 al 28 novembre del 2010. Al llarg de la setmana es van realitzar accions per tot Europa organitzades per administracions públiques, escoles, universitats, etc. Molins de Rei va participar en aquella activitat amb una Batukada Popular a la plaça de la vila.

Recomanacions personalitzades