El Molins de Rei CF segueix sense trobar el camí de la victòria.

Nova derrota del Molins que acaba l’any en zona de descens. La situació és complicada tot i que el joc de l’equip ha millorat amb l’arribada de Joan Garcia a la banqueta.

Imatge del partit (Adrià Casaín)

Imatge del partit (Adrià Casaín)

En un enfrontament complicat, davant de l’Unificació Prat, el primer equip del Molins de Rei volia acabar l’any sumant els tres punts. Els pratencs, desens a la classificació, van sortir des del primer minut a guanyar el partit. El Molins també, per la seva necessitat de punts.

Els dos contrincants tenien ocasions però cap podia transformar les bones oportunitats en gols. Mario va gaudir de diverses jugades per avançar als locals, però el porter rival ho va evitar. Vam arribar a la mitja part amb el marcador intacte. Al descans, quan la gent es demana l’entrepà i la Coca Cola, Mario, un dels pilars ofensius de l’equip, es colava per demanar un Aquarius. Tots els aficionats que es trobaven al bar li deien que havia d’arribar el gol i que l’havia de fer ell, però ell convençut deia “Es muy difícil, muy difícil”. En Mario tenia tota la raó, la defensa rival estava fent un gran partit i una clara mostra d’això era el marcador.

A la segona part, el Molins sortia amb moltes més ganes que els visitants, però van ser ells els que es van avançar al marcador després d’una errada garrafal del porter molinenc. El Molins ho va seguir intentant però amb menys intensitat, el gol feia mal als de Joan Garcia. El 0-2 va arribar amb una gran jugada del Prat que va acabar el davanter visitant. Ja amb el 0-2 al marcador, Joan Garcia va substituir en Mario i Rebollo, les dues referències principals en l’atac molinenc. Amb aquest canvi semblava que el míster local deixava escapar el partit o donava per feta la derrota. En el 30 de la segona el lateral dret del Prat era expulsat, això donava una certa esperança als locals, esperança que es va anar reduint durant el que restava de partit. En el minut 45, Oleguer, un juvenil habitual del primer equip que suplia aquesta vegada l’absència de Carlos per expulsió, es va encarregar de fer el gol de l’ honor del Molins amb una canonada des de fora de l‘àrea.

Nova derrota del Molins que acaba l’any en zona de descens. El propòsit d’any nou del primer equip és senzill, millorar el joc i el més important, els resultats.

Adrià Casaín i Jose Polo

Recomanacions personalitzades