Sergi Sarrià exposa la seva obra a l’Ateneu Mulei

Des d’avui i fins el 14 de gener es pot visitar una exposició del dissenyador gràfic molinenc Sergi Sarrià a l’Ateneu Mulei.

Sobre un fons dissenyat i pintat per l’autor es poden veure a l’Ateneu Mulei diferents obres de Sergi Sarrià: dibuixos, quadres, dissenys… Sergi Sarrià va néixer a Barcelona però viu a Molins de Rei des de fa anys. Treballa com a dissenyador gràfic, il·lustrador en diverses tècniques, tant artesanals com amb ordinador i art amb pintura plàstica, entre d’altres. És soci fundador i director d’art de Nexegrafik, una agència d’estratègies de comunicació general que treballa en el sector de la comunicació des de fa més de 25 anys. Sergi Sarrià ha estat lligat a la vida social de Molins de Rei ja que va ser l’encarregat de portar la línia gràfica del material de Molins Decideix i és l’autor del disseny del mural de l’Ateneu Mulei a la plaça de l’Esglèsia.

Exposició de Sergi Sarrià a l'Ateneu Mulei (Ateneu Mulei)

L’exposició es podrà veure durant els diferents actes programats a l’Ateneu Mulei fins el 14 de gener. El primer dia que es podrà veure l’obra de Sarrià és aquest dissabte, coincidint amb la cantada de cançó improvisada. El 14 de gener, dia en el que es celebra la festa del soci de l’Ateneu Mulei, serà la darrera oportunitat.

Recomanacions personalitzades