Els pressupostos participatius subvencionen sis projectes juvenils

Sis projectes per valor de 1.000 euros cadascun seran escollits en els propers mesos de manera assambleària i participativa entre tots els joves molinencs que s’involucrin. Els sis projectes escollits comptaran amb un pressupost de 1.000 euros cadascun.

El nou Casal de Joves ha estat el lloc escollit per anunciar la nova edició dels pressupostos participatius, presentats pel regidor d’Emancipació Juvenil, Xavier Montserrat. Enguany ha estat la primera experiència de pressupostos participatius que s’ha fet a l’Ajuntament de Molins de Rei. El procés ha estat validat per la Comissió de Seguiment del Pla Local de Joventut, integrada per representants de les entitats juvenils i tècnics de la Regidoria d’Emancipació Juvenil, que també farà el seguiment de l’execució dels projectes escollits. Xavier Montserrat, ha defensat iniciatives com aquesta i ha assegurat que “el jovent és la punta de llança de noves maneres d’actuar, de participar i de relacionar-se amb l’administració local”.

La nova edició de pressupostos participatius va adreçada a tots els joves de 14 a 29 anys que viuen a Molins de Rei i té com a principal objectiu que la joventut de la vila decideixi a quines activitats o projectes es destinen 6.000 euros del pressupost de la regidoria corresponent. Les accions presentades han d’estar relacionades amb l’oci, la cultura i la creació o l’emancipació i no poden haver estat seleccionats en l’anterior edició. La butlleta d’inscripció es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament. Les propostes es podran entregar al Punt Jove del 15 de gener al 15 de febrer de 2011. Durant el mes de febrer seran valorades per la Comissió de Seguiment, al març es farà el taller de participació i els projectes s’implementaran entre abril i desembre del 2011.

Recomanacions personalitzades