Catalunya queda tercera al campionat d’Espanya de futbol 7 amb la participació d’una molinenca i una jugadora del Molins de Rei CF

Catalunya queda tercera amb la participació de la molinenca Naiara Caballero, la jugadora del Molins de Rei CF Julia Torregrosa, i el molinenc Xavier Aros com a fisioterapeuta.

El Campionat d’Espanya sub 12 de futbol femení disputat el passat quatre i cinc de desembre a Punta Umbría (Huelva) va començar amb un Catalunya 4-0 Navarra. Van marcar Júlia, Abril, Paula Fernandez, Laura. En aquest partit el gol de la Júlia va rebre l’assistència de la Naiara, dupla molinenca. La Júlia, que en aquest partit va sortir de titular,  també va donar una assistència. Partit dominat per les catalanes, on van tenir un principi amb dubtes, però un cop van marcar el primer gol, van jugar al seu millor futbol.

El segon partit va acabar amb un Catalunya 5-1 Astúries. Van marcar Carla, Júlia, Abril (2), Paula Hita. Va començar guanyant Catalunya, va empatar Astúries en un error defensiu i quan entren en el camp amb una doble substitució la Naiara i la Júlia, Catalunya va remuntar. El segon gol es va culminar amb una molt bona assistència de Naiara a la Paula Hita i la Júlia va marcar el tercer gol. D’aquesta manera Catalunya quedava en la primera posició del grup fent un joc molt vistós.

A les semifinals, Catalunya 0-0 Andalusia, guanyà Andalusia per penals 3-4 amb 6 tandes. En aquest partit la Júlia ja va sortir de titular després de ferdos grans partits en la  primera fase. Tothom des del principi deia que aquesta semifinal era com la final anticipada on s’enfrontaven els dos millors equips i Catalunya va optar de varies oportunitats però entre els pals i una gran actuació de la portera andalusa van impedir el gol. Paper discret de les molinenques on Naiara va abandonar el camp al xocar amb la portera andalusa en un corner.

En la lluita pel tercer i quart lloc, Catalunya va tornar a guanyar  amb un 3 – 0 a Canàries. Van marcar: Ona, Laura i Abril. Naiara en una internada per la banda va crear el tercer gol, que va rematar Laura.

El joc de la selecció catalana va ser admirat per totes les seleccions pel seu joc de toc i velocitat, mentre la majoria d’equips tenien un joc molt mes físic.

Jugadores de la selecció catalana:

UE CASSÀ  Laia Codina Panedas (lateral)

UE CENTELLES  Gemma Font Oliveras (portera)

RCD ESPANYOL SAD Naiara Caballero Manzanares (extrem)

CF IGUALADA Laura Martínez González (organitzadora) (2ª capitana) (2gols)

AEC MANLLEU Carla Niubó Solé (lateral) (1gol)

AEC MANLLEU Ivet Coll Camps(extreme)

AEC MANLLEU Anna Miró Castillo (portera)

CE MANRESA Paula Fernández Jiménez (extrem) (1 gol)

CF MOLINS DE REI Júlia Torregrossa Garcia (extrem) (2gols)

CD SANT GABRIEL Abril Moreno Piñol (central) (1ªcapitana) (4gols)

CD SANT GABRIEL Paula Hita Fernández (organitzadora) (1gol)

UE VILASSAR Ona Batlle Pascual (lateral) (1gol)


Xavier Aros / Jose Polo

Recomanacions personalitzades