Els Pastorets visiten aquest dijous la Biblioteca Pau Vila

El dijous 16 de desembre, a partir de les sis de la tarda, els actors dels Pastorets representaran diversos fragments de l’obra de teatre a la Biblioteca Pau Vila.

Els Pastorets de Molins de Rei es representen a la nostra vila des de fa més de 100 anys. Durant els dies de Nadal l’escenari del Teatre de la Joventut Catòlica (La Peni) es converteix en una petita comunitat de pastors. Com ja és tradició, la Biblioteca Pau Vila no ha volgut perdre l’ocasió i ha convidat als protagonistes perquè els facin una visita i interpretin alguns fragments.

L’obra de Pitarra, anomenada també “El Bressol de Jesús o En Garrofa i en Pallanga”, es situa en els moments abans del naixement de Jesús. Els personatges principals són en Garrofa i en Pallanga, el primer ric però una miqueta curt que acabarà esdevenint l’alcalde de la comunitat i el segon el seu amic inseparable pobre però murri.

Recomanacions personalitzades