El CFS Molins 99 empata a 6 a Casserres

Partit amb moltes alternatives el d’aquest Disabte a Casserres que ha acabat amb un empat amb gust de derrota per als molinencs.

El CFS Molins 99 durant un temps mort

El CFS Molins 99 durant un temps mort

Les coses han començat bé, el CFS Molins 99 ha sortit molt seriós, ben posicionat a sobre la pista i pressionant la sortida de pilota del rival. Fruit d’aquest bon joc han arribat els dos primers gols, marcats per en Pepo i en Jorge. El partit estava encarrilat. Quan quedaven pocs minuts per acabar la segona part, el nostre porter Rafa ha estat expulsat per una entrada a destemps. Tot i això, mentre jugava amb superioritat el Casserres ha concedit un doble penal i Paco no ha desaprofitat l’ocasió per posar el 0-3 al marcador. Acte seguit, però, el Casserres, que encara jugava amb un jugador més, ha fet el 1-3 amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona part, han aparegut els fantasmes de principi de temporada i en el primer minut el Casserres ha fet el 2-3. Amb un ambient molt escalfat per un públic força impresentable que ha donat una trista imatge de Casserres, els locals han fet el 3-3 al cap de poc. Als nostres els ha costat molt abstreure’s de la pressió ambiental, han fallat alguns gols i fins i tot un penal i l’equip local ha aprofitat les badades del CFS Molins 99 per fer dos gols més (5-3). La reacció molinenca ha arribat a falta de quatre minuts, quan Víctor Medina ha ordenat als seus jugar de cinc. Un darrera l’altre han anat caient tres gols de Sergi, Pepo i Paco fins a posar el 5-6 al marcador a falta d’un minut. El partit semblava guanyat, només calia defendre amb intensitat, però a falta de catorze segons el Casserres, jugant de cinc, ha fet el 6-6 definitiu. El resultat no és bo per als nostres interessos ja que els dos equips que van líders han guanyat els seus partits.

Han jugat; Jorge Rubio (1gol) Jesús González, Borja, Albert, Sergi(1 gol), Manolo, Paco (2 gols), Josep Canals (2 gols), Ruben, i els porters Victor Gonzalez, Victor San Martin i Rafa.

Ara cal refer-se de la pèrdua d’aquests dos punts i assegurar la victòria en el darrer partit de l’any el proper dissabte contra el Montbui a La Sínia.

Francesc Canals (jugador del CFS Molins 99)

Recomanacions personalitzades