La Biblioteca inicia uns tallers d’informàtica

La Biblioteca Pau Vila posarà en marxa diferents tallers d’informàtica de petit format. Aquest servei és gratuït i s’adreça a persones que vulguin iniciar-se, refrescar idees o ampliar coneixements.

Els tallers, que s’inicien avui, es basen en l’autoaprenentatge amb l’ajuda del monitor i la realització d’exercicis pràctics. Els grups seran reduïts per tal d’assegurar un nivell òptim d’aprenentatge. La duració variarà entre les 3 i les 7 sessions d’una hora i s’impartiran a la Biblioteca Pau Vila.

Els primers temes que es tractaran seran: introducció a l’ordinador, Word bàsic i nivell mig, Excel bàsic i nivell mig i iniciaicó a la creació de Base de dades en Access. Més endavant s’incorporarà: iniciació de pàgines web amb FrontPage, gestió de comptes de correo amb Outlook, iniciació a Internet, Power Point bàsic i iniciació a les xarxes socials. Les inscripcions es realitzen directament a la Biblioteca Pau Vila.

Recomanacions personalitzades