Derrota esperada pel CN Molins de Rei

El Club Natació perd en un partit molt complicat davant el Montjuïc, líder actual de la lliga amb el nombre màxim de victòries a la butxaca. La derrota no ha estat una sorpresa per l’equip.

Els nois de Sergi Pedrerol cauen després de dues victòries, però de manera diferent. Igual que els primers partits perduts mostraven un joc desordenat, perdent totalment el ritme de la temporada passada, en aquesta ocasió han lluitat molt.

El C.N. Monjuïc és el líder actual de Primera Divisió Masculina, així que l’equip anava preparat a la piscina. Tot i això, el resultat final ha estat de 10 a 7 i la lluita ha estat evident fins l’últim minut. Els molinencs han plantat cara al marcador tot i no poder vèncer un equip econòmicament molt ben preparat.

Durant el partit hi ha hagut certa polèmica amb l’àrbitratge, i és que s’han permès accions que normalment no són habituals amb marcadors tan ajustats, cosa que ha influït molt en el partit.

Al Molins de Rei li espera una jornada complicada la setmana vinent ja que rebran a casa a l’Atlètic Barceloneta, el filial del tot poderós C.N. Barceloneta, el qual vindrà després d’haver vençut un fort C.N. Helios, malson dels molinencs fa dues temporades.

Es preveu un partit difícil però amb més esperances que el d’aquesta jornada. Esperem doncs que el Molins de Rei no es deixi afectar per aquesta derrota i encari el Barceloneta amb més força que el Montjuïc.

Recomanacions personalitzades