Molins de Rei es beneficiarà de l’ampliació del CAP de Sant Feliu

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat l’ampliació del centre d’atenció primària (CAP) El Pla de Sant Feliu de Llobregat, que acollirà el centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) i el servei de diagnòstic per la imatge. Els molinencs, que encara s’han de desplaçar a Sant Feliu per anar a molts especialistes, es trobaran amb una millor oferta al CAP de la capital de la comarca.

Les obres d’ampliació de l’equipament d’atenció primària, que s’iniciaran previsiblement al llarg de l’any 2011, suposaran un increment de superfície d’uns 1.300 m2 i permetran ubicar-hi el CUAP, millorant així la capacitat resolutiva per a les urgències d’atenció primària. També s’hi instal·larà el servei de diagnòstic per la imatge que actualment es troba al CAP Rambla de Sant Feliu. Aquest dispositiu suposarà una gran millora tecnològica, ja que permetrà disposar d’equipaments digitals directes d’alta qualitat d’imatge. Fins ara, per utilitzar aquests serveis els molinencs havien d’anar a Barcelona. Un cop entrin en marxa, podran anar a Sant Feliu.

El pressupost aprovat per a aquesta millora és de prop de 4 milions d’euros, que seran finançats inicialment per l’Ajuntament de Sant Feliu per tal d’agilitzar les obres i posteriorment retornats per la Generalitat. La millora de l’equipament d’atenció primària és una reivindicació llunyana de l’Ajuntament de Sant Feliu i beneficiarà de pas als municipis que rodegen a la capital de comarca i que han de recórrer als seus serveis. A més dels ciutadans de Molins de Rei, l’ampliació del CAP de Sant Feliu també repercutirà en els usuaris del Papiol, Vallirana, Cervelló, Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló.

  • Víctor Puntas

    La millora de la sanitat, un dels pilars de l'estat català del benestar, sempre és benvinguda. Tot i això, Molins de Rei ha reclamat que el nou CAP de Molins de Rei a la Granja sigui també un CUAP amb atenció especialitzada i servei d'urgències les 24h del dia. Seguirem treballant amb el nou govern de CiU per assolir aquest objectiu per a la vila.

  • Manuel

    Què el Cap de Molins siguin CUAP? Amb atenció personalitzada??? Servei 24h??? Zona d'aparcament gratis??? Wifi també??? Pot ser abans de portar a terme el projecte es tenen que plantejar moltes coses