Joan Ramon Casals, un dels homes d’Artur Mas

El molinenc Joan Ramon Casals és un dels membres del nucli de confiança del nou president de la Generalitat segons La Vanguardia.

El portaveu de CiU a Molins de Rei forma part de “la galaxia del nou poder català” en una mena de mapa del que serà el nou poder de Catalunya que ha publicat el diari del grup Godó. Joan Ramon Casals és actualment secretari de Política Municipal de CDC i en el mapa del poder apareix lligat directament a Artur Mas, en una esfera compartida amb Jordi Cuminal, Cesca Domènec, Víctor Cullell i Marc Guerrero. Tots ells tenen quelcom en comú: són polítics que provenen de les JNC i que compten amb la confiança del nou president de la Generalitat.

Joan Ramon Casals, a la part superior central, forma part de la galàxia Artur Mas (La Vanguardia)

Aquests dies es produeix un ball de noms entre aquells que tenen més possibilitats de passar a formar part del nou organigrama de la Generalitat. En el cas concret de Joan Ramon Casals no es pot descartar que adquireixi algun càrrec de responsabilitat al nou Govern. Tot i això, el seu càrrec actual dins del partit és d’especial rellevància degut a la proximitat de les eleccions municipals, el proper mes de maig. El resultat dels propers comicis locals pot enfonsar al PSC en ajuntaments tradicionalment socialistes, com ja ha passat amb les autonòmiques. El paper del polític molinenc dins de l’estructura del partit és fonamental durant els propers mesos, el que dificultaria el pas de Casals a un càrrec de responsabilitat del Govern i el deixaria dins de l’estructura del partit, treballant per la victòria a les municipals.

Recomanacions personalitzades