Diumenge es celebra la festa solidària pels nens amb càncer

El diumenge 12 de desembre, de 10 a 14 h, a l’escola Alfons XIII es durà a terme, per quart any consecutiu, la festa infantil per recollir fons per a AFANOC, associació formada per pares, amics i familiars de nenes i nens afectats per càncer que treballa per cercar solucions per al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil.

L’activitat està organitzada per una comissió formada per AFANOC, la Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Molins de Rei, l’Illa del Tresor, el Cèltic i la Junta local de l’AECC, i el seu principal objectiu és recollir diners per destinar-los al principal projecte de l’AFANOC, la casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per seguir el tractament mèdic.

Els infants i les famílies que s’apropin a la festa podran gaudir dels inflables, d’un espectacle de màgia, de l’actuació dels Trastos i l’espectacle Més trastos que mai i participar en els tallers organitzats per les entitats de la vila.

L’acte finalitzarà amb una rifa organitzada amb la col·laboració de comerços de la vila i entre els regals que se sortejarà hi haurà una pilota de bàsquet signada per Ricky Rubio i Juan Carlos Navarro, una samarreta del FC Barcelona signada pels jugadors de l’equip de futbol, una samarreta de l’equip de futbol de l’Espanyol i una samarreta del tennista Roger Federer.

Els diners recollits de les aportacions dels comerços i empreses de la vila i de la venda de les gorres es donaran a AFANOC. En l’edició de l’any 2009 es van recollir un total de 7.385,2 €.

Recomanacions personalitzades