L’empresa E-Sonde guanya un premi d’innovació empresarial

L’empresa E-SONDE de Molins de Rei ha aconseguit el segon premi a la “millor iniciativa empresarial a la innovació” en els premis empresarials Vall Baixa.

L'emprenedor d'E-SONDE amb el guardó

E-SONDE Network Monitoring, de Molins de Rei, ha aconseguit el segon premi al concurs d’iniciatives empresarials de la zona centre del Baix Llobregat. L’empresa fa desenvolupament d’aplicacions informàtiques. El jurat ha valorat especialment les noves prestacions que ofereix al sector empresarial i educatiu. La dotació del premi és de 1.000 € i una placa commemorativa.

La cerimònia de lliurament de premis es va realitzar el passat dia 2 de desembre a l’Ateneu de Cervelló. El primer premi, per davant de l’empresa molinenca, va ser per a Catalonia Park, un parc aeri forestal a Torrelles de Llobregat. D’altra banda, la consultoria de Vallirana Alternativa Open Consulting es va endur el premi especial a l’autoocupació.

Els premiats s’han triat entre els projectes presentats amb seu als onze municipis de la Vall Baixa: Cervelló, Pallejà, Corbera, la Palma, Molins de Rei, Santa Coloma de Cervelló, Sant Feliu de Llobregat, el Papiol, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat i Vallirana. Anualment es reconeix a les iniciatives empresarials que combinen progrés, productes innovadores, noves idees i responsabilitat social.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “L’empresa E-Sonde guanya un premi d’innovació empresarial

  1. 09/12/2010 at 21:18

    L'empresa molinenca E-SODE, guardonada amb un premi d'innovació Vall Baixa http://bit.ly/hKm36Z

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *