La Creu Roja exposa una mostra sobre la seguretat alimentària

Exposició a Ca n'Ametller

Sota el nom Àfrica, anem al gra Ca n’Ametller acull una exposició realitzada per la Creu Roja per parlar sobre la seguretat alimentària.

Tal i com explica l’exposició, la seguretat alimentària és “l’accés físic, econòmic i social als aliments suficients per satisfer les necessitats alimentàries per a una vida activa i saludable de tothom en tot moment i sense risc previsible de perdre’l”.

La seguretat alimentària està relacionada amb d’altres conceptes com el preu dels aliments que ha augmentat un 60% entre els anys 2007 i 2008, les malalties cròniques, els conflictes armats, el canvi climàtic o el creixement demogràfic. Mitjançant plafons, mapes, gràfics, dades numèriques i un audiovisual, l’exposició posa en relació totes aquestes circumstàncies i explica projectes de cooperació que la Creu Roja realitza a diferents parts del món.

Malgrat tothom al món té dret a un nivell de vida adequat que li asseguri la salut i el benestar, les dades ens parlen de 848 milions de persones que pateixen fam al món, deu milions que moren de fam o a causa de les malalties relacionades amb la manca d’aliments cada any.

Aquesta exposició de la Creu Roja amb el suport de la Diputació de Barcelona serà a la vila fins el 15 de desembre.

Recomanacions personalitzades