Filagarsa guanya el Concurs de Teatre Vila d’Olesa

El grup musical de Molins de Rei ha guanyat el 26è Concurs de Teatre Vila d’Olesa. Aquesta vegada, s’han endut un total de sis guardons cap a casa.

Després dels vuit premis que van guanyar al concurs de teatre Vila de Calaf, Filagarsa no en tenia prou i, unes setmanes després d’haver anat de bolos a Olesa de Montserrat, el concurs de teatre d’aquesta vila els ha atorgat ni més ni menys que sis premis més a col·locar a la prestatgeria del Foment.

En aquesta ocasió hi ha hagut tres primers premis (al millor muntatge, a la millor direcció i al millor grup) acompanyats de tres segons premis més (al millor actor principal, Romà Ferruz; al millor actor secundari, Marc Gómez i a la millor actriu de repartiment, Laia Martínez).

Els actors Enric Boloix, Ermenegild Siñol i Romà Ferruz a l'entrega de premis del Concurs Vila d'Olesa

Recomanacions personalitzades