S’acaba el Festival Lola 2010 a Molins de Rei

El Festival Lola de teatre ja arriba a la seva fi a Molins de Rei. Aquest dissabte 4 de desembre es representarà la darrera de les obres i tindrà lloc la clausura de la mostra teatral.

La última funció del Lola és El senyor Malaussène al teatre de Daniel Pennac. La representació serà, com en totes les obres que s’han portat, al teatre de la Peni a les 22h.

La sinopsi del darrer espectacle es basa en un personatge. Benjamí Malaussène és el germà gran d’una família de set germans, ni més ni menys, tots fills de la mateixa mare i de pares diferents i absents. Amb aquest historial a les espatlles es disposa a explicar-li la seva visió del món al seu futur fill, encara al ventre de la seva dona, i avisar-lo d’allò que l’espera fora. A partir d’aquí, i en format de monòleg, tot i que amb la presència de vídeo i un treball profund de moviment, Sr. Malaussène és un espectacle que dóna vida al personatge de la saga de novel·les més coneguda del francès Daniel Pennac. Un monòleg molt recomanable per acabar amb la segona temporada del Festival Lola de Teatre a Molins de Rei.

Després de la funció hi haurà una festa de clausura amb l’actuació musical de Los pistoleros de la paz, que ompliran la Peni de rumba amb tot de diferents influències musicals.

"Los Pistoleros de la Paz"

Recomanacions personalitzades