L’Ajuntament s’adhereix al manifest que celebra la declaració dels Castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

L’Ajuntament de Molins de Rei s’ha adherit al manifest que els municipis amb colles castelleres han fet públic a Terrassa, amb motiu de la Declaració dels Castells com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

Molins de Rei va donar suport fa dos anys a la inscripció de la candidatura dels castells a la llista representativa del patrimoni cultural i immaterial de la humanitat de la UNESCO, impulsada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Ara, aquell somni s’ha fet realitat i l’Ajuntament va decidir en el darrer ple municipal adherir-se al manifest que celebra la declaració dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Recomanacions personalitzades