Els premis Clic! de fotografia ja tenen guanyadors

El passat 25 de novembre, el jurat dels Premis Clic de Fotografia va fer públic el veredicte de la 13a edició. Amb la participació de 61 fotògrafs, Miquel Montfort ha guanyat en la categoria “Molins de Rei”, Santi Viladrich ho ha fet en “Esports de muntanya i aventura” i Roberto Milán ha aconseguit el primer premi en categoria lliure. El jurat va trigar tres hores en decidir els guanyadors.

En el tema “Molins de Rei”, el primer premi ha estat per a Miquel Montfort, amb l’obra titulada Foc i fum, i l’accèssit per a Isabel Ribas, amb l’obra El vigilant. En el tema “Esports de muntanya i aventura”, el primer premi ha estat per a Santi Viladrich i l’accèssit per a Manuel López, i en el tema “Lliure”, el primer premi ha estat per a Roberto Milán i l’accèssit per a Manuel López.

El jurat, compost per Raimon Moreno, com a president de la Federació Catalana de Fotografia; Miquel Galmes, com a president de l’Institut d’Estudis Fotogràfics, i Josep García, periodista gràfic, va deliberar durant tres hores davant el públic present a la Sala Menjador de Ca n’Ametller.

En aquesta edició hi han participat 61 fotògrafs, amb un total de 237 fotografies: 172 de tema lliure, 60 de la categoria “Esports de muntanya i aventura” i 53 de Molins de Rei. Els premis es lliuraran en el marc del pregó de la propera Fira de la Candelera.

Recomanacions personalitzades