El CFSMolins99 segueix intractable

Dues parts clarament diferenciades en el partit del nostre sènior “A”. La primera, malgrat jugar-se amb molta intensitat, ha acabat amb un injust 1-2 al marcador. El domini i el bon joc eren dels molinencs, però el resultat afavoria al Sant Cugat, que al minut 18 dominava al marcador amb un 0-2. Aquest resultat enganyós s’ha començat a esvair a pocs segons d’acabar la primera part amb l’esperançador 1-2, marcat pel Borja, que feia més justícia al que s’estava veient damunt de la pista.

A l’inici de la segona part ja s’ha vist que els jugadors del Victor Medina podrien donar la volta al marcador. El seu joc agressiu i precís feia ser optimistes al públic. I així ha estat, en dos minuts els molinencs han donat la volta al marcador i s’han posat pel davant amb un 2-3, amb gols del Jorge i del Paco. Aquest darrer amb una espectacular vaselina. A partir d’aquest moment el Molins ha estat amo i senyor del partit. Al minut 12 tornava a marcar en Paco i en el minut 17, en Pepo tancava el marcador amb el definitiu 5-2. D’un preocupant 0-2 havíem passat a un 5-2, fruit de l’esforç i de la paciència necessària per poder vèncer a un equip que hi ha posat moltes ganes, però que finalment ha hagut d’afluixar contra un Molins millor i que ha desplegat una gran tècnica i una gran força física. Tres punt més que ens fan ser cada dia més aprop de Preferent.

– Han jugat: Victor S., Coco, Pepo (1 gol), Jorge (1 gol), Borja (1 gol), Jesús, Manolo, Paco (2 gols), Ruben i Victor G.
Avui no han jugat en Sergi, en Rafa, en Tore i l’Albert perquè estaven lesionats. Esperem i desitgem que estiguin recuperats pel proper partit. Molta sort a tots.

El proper cap de setmana coincidint amb el pont de la purísima hi ha jornada de descans.

Josep Canals

Recomanacions personalitzades