Joan Ramon Casals considera la victòria de CiU “el primer pas per aconseguir l’alcaldia”

Ahir es va veure una festa com mai s’havia viscut encara al nou local de Convergència, al carrer Jacint Verdaguer. Cava i eufòria desbocada van ser els elements presents a la seu de l’únic partit que tenia alguna cosa a celebrar després de conèixer els resultats de les eleccions.

El cap de llista de Convergència i Unió a Molins de Rei, Joan Ramon Casals, es va mostrar eufòric després de la victòria del seu partit i en declaracions exclusives a Viu Molins de Rei el portaveu de CiU Molins de Rei va assegurar minuts després dels resultats electorals que aquest “és el primer pas per aconseguir l’alcaldia de Molins de Rei”. La revifada convergent ha aixecat els ànims i un cop aconseguida la victòria a Catalunya, es planteja com a principal objectiu les eleccions municipals de l’any vinent. S’obre l’ambient de campanya permanent, a partir d’aquest moment centrat en les municipals, on el PSC intentarà fer oblidar els resultats aconseguits ahir.

Al voltant de 50 persones es van reunir ahir a la nit per celebrar la victòria convergent a la seu del partit a Molins de Rei. En un ambient eufòric on el cava i els crits de “Mas president” eren els protagonistes, Joan Ramon Casals també va assegurar que “governaran pel conjunt dels catalans”. Per al portaveu de CIU a Molins de Rei, “els resultats  són una victòria per Catalunya en el seu camí per sortir de la crisi”.

Taula del local de CIU minuts desprès dels resultats electorals

Taula del local de CIU minuts desprès dels resultats electorals

L’alegria a la seu de CiU es contraposava a les cares llargues de la seu del PSC. Els crits i fins i tot algun que altre clàxon del carrer Verdaguer contrastaven amb el silenci del carrer Major. La seu dels socialistes no estava per festes. El portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya a Molins de Rei, Xavi Paz, va acceptar la derrota amb gran cavallerositat i va qualificar la jornada d’ahir “com un dia dur”. Per a Paz, els resultats de les eleccions “són un vot de càstig a la manera de governar del tripartit”. Tot i això, el portaveu molinenc va utilitzar un símil futbolístic per analitzar l’actual situació: “nosaltres hem de pensar ara en el següent partit”. No ho va especificar, però el portaveu socialista és conscient que el proper partit és decisiu i el juga a casa. Tot està en joc i els socialistes esperen assaltar l’alcaldia molinenca tot i que el context polític a Catalunya no els afavoreix.

Autocrítica també a ICV i Esquerra

La portaveu d’ICV a la vila , Laura Durán, no es va mostrar contenta amb els resultats en declaracions a Ràdio Molins de Rei: “Hem perdut vots i no podem estar contents amb els resultats”. Tot i això, Duran va assenyalar que ICV s’ha mostrat “coherent amb el seu discurs” en un context on el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero “imposava polítiques que no eren de progrés”.

També en declaracions a la ràdio local, el segon tinent d’alcalde i portaveu d’Esquerra Repúblicana de Catalunya, Víctor Puntas, va qualificar els resultats del seu partit a la vila com “un càstig tot i la campanya feta”. Puntas també va assenyalar que tant Solidaritat Catalana com Reagrupament han estat un gran competència pel seu partit, cosa que ha tingut com ha resultat que “s’ha dividit el vot independentista i ens han passat altres formacions al davant”. Esquerra ha passat a ser la cinquena força política al Parlament, superada per ICV i el PP. El portaveu del Partit Popular de Catalunya a Molins de Rei, Emilio Ramos, pensa que el treball de la seva companya Alícia Sànchez Camacho “ha estat la clau” pels resultats del seu partit a la vila, on ha incrementat dos punts el percentatge de vot però es continua mantenint com el cinquè partit més votat a Molins de Rei.

Jose Polo / David Guerrero

Recomanacions personalitzades

  4 comments for “Joan Ramon Casals considera la victòria de CiU “el primer pas per aconseguir l’alcaldia”

  1. 29/11/2010 at 18:05

    Ahir va començar la campanya electoral a Molins de Rei. Així de clar. http://t.co/7tfyU7J

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *