El PP de Xàtiva censura l’obra “Corrüptia: Una regió de l’est”, estrenada a Molins de Rei fa dues setmanes

L’obra que es va representar fa un parell de setmanes a Molins de Rei dins el marc del Festival Lola de Teatre, “Corrüptia: Una regió de l’est”, ha estat censurada a Xàtiva, la ciutat d’origen del seu autor i d’un dels actors.

Cartell de "Corrüptia: una regió ed l'est"

El regidor d’educació de Xàtiva, Ramón Vila, no ha deixat estrenar l’obra “Corruptia:una regió de l’est” a la ciutat on va començar tot, segons han informat fonts properes a la companyia. Hagués estat la primera representació a València, però l’Ajuntament, en mans del Partit Popular no deixa que l’obra sigui representada. La raó que rau darrere de la prohibició és que l’argument fa comèdia de la trama Gürtel.

Després de l’estrena a Molins de Rei, estava prevista la representació a Xàtiva. Davant la negativa de l’Ajuntament, es farà al municipi de L’Olleria, proper a Xàtiva, al Cine-Teatre Goya els dies 11 i 12 de desembre.

Recomanacions personalitzades