Els equips de bàsquet del CE Molins de Rei es presenten en públic

El Poliesportiu Municipal va acollir el diumenge 21 de novembre la presentació dels equips de bàsquet de la temporada 2010-2011. També van ser presents els del Col·legi Sant Miquel que aquest any han signat un acord amb el CE Molins de Rei .

A l’acte van assistir l’alcalde de la vila, Ivan Arcas; el regidor d’Esports, Víctor Puntas; el president de la secció de Bàsquet del CE Molins de Rei, Marià Pujol; el president del CE Molins de Rei, Paco Vidal i el president de l’AMPA Sant Miquel, Miquel Puig. Van ser els encarregats d’entregar un premi a un jugador de cada equip com a reconeixement pel seu joc durant la temporada passada. Segons el capità del primer equip, Miquel Sànchez, “aquests premis serveixen per felicitar als nois per la seva gran actitud”. Sànchez també creu que actes com aquest “serveixen per crear vincles entre tots els components de la secció”.

Recomanacions personalitzades