Viu Molins de Rei entrevista a un representant de cada partit polític

Viu Molins de Rei us ofereix durant els dies previs al 28 de novembre diverses entrevistes amb representants d’aquells partits polítics amb representació parlamentària.

Els entrevistats de cada partit es tracten en tots els casos de persones vinculades a Molins de Rei o la comarca del Baix Llobregat i que formen part de les llistes electorals del seu partit per les eleccions al Parlament de Catalunya d’enguany. Cada un d’ells respon a les mateixes preguntes sobre temes que interessen a la població com la crisi econòmica, la gestió de la immigració, l’atur o la relació entre Catalunya i Espanya.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *