Josep Lluís Cleries (CiU) carrega contra les polítiques socials del tripartit

El diputat de Convergència i Unió, Josep Lluís Cleries, va aconseguir omplir el local de CiU Molins de Rei per presentar les propostes en polítiques socials del seu partit. Cleries, davant un públic ja convençut, va desmuntar les accions fetes pel tripartit en matèria social.

Miquel Díaz i Josep Lluís Cleries durant la xerrada al local de CiU Molins de Rei (CiU Molins de Rei)

Josep Lluís Cleries és de la comarca i sovint visita Molins de Rei. Ocupa el número 18de les llistes de CiU per Barcelona i no podia faltar a la campanya que els convergents estan fent aquests dies a Molins de Rei. Cleries va assegurar que si Convergència torna a governar, “Catalunya tornarà a ser un referent en polítiques socials”. Per al portaveu de Benestar de CiU, els anys del tripartit han fet perdre prestigi a Catalunya i va demanar el vot per la seva formació política per tal d’aconseguir recuperar el camí fet durant els anys de pujolisme. El polític convidat a Molins de Rei va carregar reiteradament contra el tripartit, arribant a assegurar que actualment “Catalunya s’ha convertit en un exemple del que no s’ha de fer”. Parlant a Molins de Rei i de benestar, Cleries tampoc es va oblidar de criticar la feina feta per la molinenca Carme Figueras, consellera de Benestar durant l’últim període de la legislatura de Maragall.

Gran part del públic era gent gran i la majoria de preguntes es van centrar en les preocupacions de la tercera edat per arribar a fi de mes, sentir-se millor atesos i l’edat de jubilació. El portaveu de CiU a Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va aprofitar el torn de preguntes per recordar que el terreny previst per a la construcció de la residència de gent gran s’ha retornat a l’Ajuntament. Casals va assegurar que “tenim la residència com quan jo era petit”, i va reclamar alguna acció en aquest sentit si CiU guanya les eleccions del proper 28 de novembre.

Públic assistent a la xerrada de Josep Lluís Cleries, amb el portaveu de CiU Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU Molins de Rei)

Recomanacions personalitzades