Eva Granados explica les propostes del PSC als molinencs

El passat divendres 19 de novembre, el PSC de Molins de Rei va organitzar una xerrada a la sala d’actes de Ca n’Ametller amb Eva Granados, número 10 del PSC a les llistes pel Parlament de Catalunya.

Xavi Paz i Eva Granados durant l'acte (PSC Molins de Rei)

Eva Granados va centrar el seu discurs en els eixos principals de la campanya del PSC: com sortir de la crisi, fomentar les polítiques socials i defensar el desplegament de l’Estatut. Granados, a més d’ocupar el número 10 de la llista del PSC per Barcelona, pertany a l’agrupació del partit a Pallejà. La candidata socialista va explicar a les prop de 60 persones que omplien la sala, entre moltes altres coses, els canvis i millores fetes pel Govern d’esquerres durant els últims set anys. La política socialista va emfatitzar la importància de la protecció a les persones, de l’ocupació i de la promoció econòmica per sortir de la crisi. Al torn de preguntes, la preocupació per l’atenció a les persones va ser un dels temes que van sorgir en una amena tertúlia entre la convidada i els assistents a l’acte.

La  xerrada, presentada pel portaveu socialista molinenc, Xavi Paz, ha estat un dels principals actes organitzats pel PSC a Molins de Rei durant la campanya per les les eleccions del proper 28 de novembre.

Públic assistent a la xerrada d'Eva Granados (PSC Molins de Rei)

Recomanacions personalitzades