El sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei cau clarament contra el líder

El CE Molins de Rei acumula la tercera derrota consecutiva contra el CB CORBERA, que seguirà líder del grup amb 9-0.

Tot i tenir un ambient idoni per a fer una bona actuació, els nostres es van estrellar una vegada i una altra contra una intensitat defensiva excel·lent dels de Corbera, fet que va suposar perdre moltes possessions i atacs i no acabar de reduir la distància per estar dins del partit després d’uns primers minuts nefastos (2-15, minut 10′).

Després del descans (23-33), les coses tampoc van acabar de rutllar i només l’encert en el triple al tercer període va evitar que els visitants ampliessin en excés la diferència, tot i que finalment, es van endur la victòria per 55-73, amb un Molins totalment fos.

Miquel Sànchez (jugador del sènior masculí de bàsquet)

Recomanacions personalitzades