El PSC intenta mobilitzar l’electorat amb una botifarrada popular a la Riera Bonet

Els socialistes de Molins de Rei van organitzar una botifarrada popular a la Plaça Antoni Méndez del Barri de Riera Bonet el passat diumenge. Una seixantena de molinencs van aprofitar el matí assolellat per esmorzar i conèixer de primera mà el projecte del PSC per a les eleccions del 28 de novembre.

Xavi Paz es dirigeix als assistents a la plaça Antoni Méndez (PSC Molins de Rei)

El portaveu  del PSC Molins de Rei i alhora candidat en aquestes eleccions,  Xavi Paz, va adreçar-se als assistents per explicar la importància d’anar a votar el proper 28 de novembre. Els socialistes, conscients que van per darrere en les enquestes, van centrar els seus esforços en mobilitzar al seu electorat: “No votar, també és anar a votar i els socialistes tenim una setmana per convèncer els que actualment estan indecisos, volen un govern progresista i saben que hi ha diferents maneres de sortir de la crisi, i sens dubte prefereixen sortir per l’esquerra”, va explicar Paz al centenar d’assistents que escoltaven botifarra en mà.

Xavi Paz també va fer un repàs a les millores que ha viscut Molins de Rei gràcies a la tasca del tripartit durant els últims set anys. El nou CAP, els pisos de la gent gran, els habitatges de gent jove, nombroses inversions en matèria educativa i en política mediambiental, són alguns dels aspectes que va repassar el portaveu socialista i número 51 a les llistes del PSC per Barcelona. “Aquest Govern de la Generalitat,  i cap altre, ha mantingut la major cooperació amb el mon local de la història democràtica dels últims anys i això no cal oblidar-ho el proper 28 de novembre” va afegir Paz.

Recomanacions personalitzades