1.500 persones corren per la salut mental a Sant Boi

Èxit del 5è Cros Solidari per a la Salut Mental i es que 1500 persones no van voler perdre’s la cita esportiva i solidària celebrada diumenge 21 de novembre al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat.

El Cros Solidari per a la Salut Mental pretén conscienciar-nos sobre la realitat de la malaltia mental, fer-la visible i valorar-ne la importància social.  I un any més, ha aconseguit el seu propòsit organitzant un esdeveniment que serveix com a exemple d’integració social. En aquest sentit, el paper de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, institució emblemàtica a la nostra vila, ha estat fonamental juntament amb el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de la localitat.

Tot i les baixes temperatures que s’han viscut durant el cap de setmana, l’assistència de públic demostra que aquesta cita esportiva i solidària es una bona mostra de convivència entre totes les persones dins la societat actual. Entre corredors, corredores, acompanyants i espectadors unes 1500 persones van congregar-se per gaudir de l’esdeveniment.

Una de les principals novetats que ha presentat el Cros Solidari per a la Salut Mental en l’edició celebrada aquest any ha estat l’estrena de la seva mascota. “La Cabuda”, una de les grans protagonistes de la cita esportiva, va ser escollida entre els dissenys realitzats pels usuaris de l’Àrea de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i durant els dies previs a la celebració del Cros, va il·lustrar els cartells i altres elements de difusió de l’esdeveniment.

Tota la recaptació aconseguida durant aquest 5è Cros Solidari es destinarà a la recerca i investigació de les malalties mentals a través de la Fundació Sant Joan de Déu.

Recomanacions personalitzades