Víctor Puntas presenta les propostes de medi ambient d’Esquerra a la platja de El Prat

El portaveu d’ERC a Molins de Rei, Víctor Puntas, va acompanyar el passat divendres a Joan Puigcercós en la presentació, a la platja de El Prat, de les propostes del seu partit en matèria de sostenibilitat i medi ambient.

Víctor Puntas (a la dreta), acompanyant a Puigercós a la platja de El Prat de Llobregat (Esquerra)

Joan Puigcercós va explicar les propostes d’Esquerra en medi ambient a la platja del Prat de Llobregat, on el van acompanyar els membres de la sectorial de medi ambient d’Esquerra, entre ells el molinenc  Víctor Puntas.

El president d’Esquerra i candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós va assegurar  que “ecologia i sostenibilitat són compatibles amb creixement econòmic i benestar, sempre i quan tinguem clar que aquesta és l’única oportunitat que tenim de ser competitius, de ser una societat més equilibrada i de reforçar els nostres punts forts”. Per Puigcercós, conservar el paisatge és una necessitat per la seva importància com a motor d’atracció turística per Catalunya, i ho va explicar en la recentment recuperada platja de El Prat de Llobregat. Puigcercós va defensar “el reciclatge portat fins al final”, perquè “genera més llocs de treball i renovem el model industrial i productiu”.

Recomanacions personalitzades