Filagarsa arrasa al concurs de teatre Vila de Calaf

El grup de teatre molinenc Filagarsa ha guanyat vuit premis al concurs de teatre Vila de Calaf, on van representar la seva darrera estrena Besa’m, Kate.

Marta Bueno i Bea Bueno, del grup Filagarsa

El festival de Calaf va organitzar aquest dissabte el sopar de clausura en el que es van entregar els premis a totes les obres representades aquest any al concurs. Filagarsa va actuar el passat 24 d’octubre. El grup musical molinenc es va fer amb sis primers premis: a la millor companyia, votació del públic, millor direcció, millor escenografia, millor actor principal (Romà Ferruz), millors actrius de repartiment (Bea i Marta Bueno). Filagarsa també va aconseguir el segon premi als millors actors de repartiment (Marc Gómez i Ermenegild Siñol) i el tercer premi a la millor actriu principal (Montse López).

La propera actuació dels molinencs amb el musical Besa’m, Kate serà a Piera aquest mateix cap de setmana, el dissabte dia 27 de novembre a les 21:30h.

Recomanacions personalitzades