“Èdip, rei del pop” arriba aquest dissabte a la Peni

Una nova obra del Festival Lola arriba a Molins de Rei. Èdip; el rei del pop és la propera representació que veurem al renovat teatre de la Peni aquest dissabte dia 20 de novembre a les 22h.

Cartell de l'obra "Èdip, el rei del pop" (Festival Lola)

Èdip; el rei del pop fa una comparació entre el personatge Èdip i el ja desaparegut Michael Jackson. Des del grup TramaTeatre, grup organitzador del Lola Festival, expliquen que es tracta d’un “espectacle de creació que combina diferents codis escènics i que, sense oblidar l’humor, li dóna la volta a tot allò que ja podem saber d’una figura tan mediàtica com Michael Jackson.”

Amb la direcció de Marta Gil i la interpretació de Mercè Solé, Jaume Ulled, Joan Carles Suau, Nao Albet i Pau Quero, rebem un espectacle més del festival de teatre alternatiu d’Esparraguera. Les entrades generals aniran a 10€, mentre que els socis en pagaran 8€. Jubilats i estudiants podran veure la representació a meitat de preu.

L’obra s’emmarca en el Lola Festival, que la setmana passada va portar Corruptia i tancarà el seu pas per Molins de Rei el proper 4 de desembre, amb el monòleg El senyor Malausene. Tot seguit, hi haurà un concert de música gratuït per fer la clausura del festival a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades