El conseller Jordi Ausàs visita les obres del carrer Major

El conseller Jordi Ausàs va visitar el passat divendres les obres del carrer Major. Ausàs va assegurar que “les obres potenciaran el comerç de la zona, millorarà la mobilitat i regenerarà el centre històric de Molins de Rei”. Aquest dissabte es farà la inauguració oficial del nou carrer Major.

El conseller Jordi Ausàs acompanyat de l'alcalde i la resta de regidors de l'Ajuntament (Generalitat de Catalunya)

Són les obres del principal eix comercial de Molins de Rei, el que ha provocat moltes opinions ben diverses durant els últims mesos. La importància d’aquestes obres va quedar demostrada el passat divendres amb la visita del conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs.

La rehabilitació del carrer Major en el tram entre la plaça de Catalunya i el carrer de Balmes abasta 1.450 metres quadrats. L’objectiu de les obres és afavorir l’activitat comercial i fer-la compatible amb la vida quotidiana del veïnat. Durant aquestes últimes setmanes, s’ha renovat el paviment i les xarxes d’instal·lacions que es trobaven envellides o obsoletes, com la xarxa de clavegueram, aigua, enllumenat públic i telecomunicacions. El finançament prové de la consellera de Governació, que ha destinat 400.000 euros dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder), la Secretaria de Comerç, 175.000 €, i l’Ajuntament 650.000 €. El projecte s’insereix en el marc general d’actuació definit pel Pla Director del Centre Vila.

El conseller va considerar les obres com una actuació “amb ànima”, perquè “més enllà de renovar les infraestructures, es potenciarà el caràcter comercial de la zona, es dignificarà l’espai urbà i públic, es millorarà l’accessibilitat i la mobilitat del carrer i s’afavorirà la regeneració del centre històric de Molins de Rei”.  El director territorial de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda, va acompanyar a Ausàs en la seva visita a Molins de Rei. L’alcalde, Iván Arcas, i diversos regidors del consistori també van passejar per les obres ja pràcticament enllestides.

Aquest dissabte, a les cinc de la tarda, serà la inauguració oficial del carrer Major.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “El conseller Jordi Ausàs visita les obres del carrer Major

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *