La línia d’autobusos L60 s’allarga fins a l’hospital comarcal

La línia d’autobusos L60 de Soler i Sauret prolonga el seu recorregut fins a l’Hospital Comarcal de Sant Joan Despí a partir del proper divendres 19 de novembre.

La línia, que neix a Molins de Rei i passa pels polígons de Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Llobregat, ara també passarà per Sant Just Desvern i acabarà a Sant Joan Despí, a l’Hospital Moisés Broggi. El trajecte que s’incorpora al recorregut es realitzarà des de Sant Feliu de Llobregat per Laureà Miró fins arribar al Walden, on creuarà l’autopista per arribar a l’hospital. Una altra de les novetats que comporta el perllongament del recorregut és que a partir d’ara s’aturarà a l’estació de Rodalies de Sant Feliu de Llobregat tant a l’anada com a la tornada.

La línia L60 continua amb la intenció de donar servei especialment als treballadors dels polígons de la zona. Per això, el servei només es continuarà prestant els dies laborables i no circularà ni dissabtes, ni diumenges ni festius.

Nous horaris i recorregut de la L60 (Soler i Sauret) [PDF]

Recomanacions personalitzades