El sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei rep un correctiu a Cornellà

El Sènior “A” Masculí del CE Molins de Rei va perdre dissabte a la pista del BASKET ALMEDA, un equip de la part alta de la classificació, per 71-52.

Tot i començar amb bona concentració i intensitat, no es remataven moltes jugades, i aviat es va veure que contra un rival molt complet i consistent caldria més que això. Al primer període, 18-13, i al descans, 33-23.

Al tercer quart el Molins semblava que podia retallar distàncies, però l’Almeda va anotar fins a 5 triples contra la nostra zona i això no va permetre acostar-nos al marcador. Fruit de l’impotència i del desconcert, ens vam tornar a obsessionar amb els àrbitres i vam deixar de competir pel partit de manera que la diferència es va eixamplar fins a gairebé 20 punts. Els darrers minuts només van deixar la nota positiva de David de Ugarte amb el Sènior “A”, que anirà entrant en dinàmica les properes setmanes, per reforçar el grup davant la baixa de Teo Fernández (genoll) de cara els següents partits.

Recomanacions personalitzades