Oriol Bargalló és l’autor del cartell de la Fira de la Candelera 2011

L’obra triada pel jurat del Concurs de Cartells de la 160a Fira de la Candelera ha estat La flor de ferro, del molinenc Oriol Bargalló Celades.

El passat dia 11 de novembre es va celebrar el veredicte del 25è Concurs de Cartells de la 160a Fira de la Candelera. El jurat es va reunir a les 20 h a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal per tal de decidir el cartell guanyador entre els 93 dissenys que es van presentar, una xifra rècord de participació en els 25 anys d’història del concurs. Finalment, després d’una votació molt ajustada, l’obra triada pel jurat ha estat la del dissenyador gràfic molinenc Oriol Bargalló Celades, amb la imatge titulada: La flor de ferro.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Oriol Bargalló és l’autor del cartell de la Fira de la Candelera 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *