Més de 1.350 espectadors van passar pel Festival de Cine de Terror

El número d’assistents al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei continua creixent any rere any. Aquesta edició, segons l’organització, es calcula que han passat pel teatre de la Peni més de 1.350 espectadors a les diferents activitats realitzades entre dijous i diumenge de la setmana passada.

Otto el conill va animar la nit de la final dels concurs de curts (Viu Molins de Rei)

La organització del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ha fet públiques les dades d’assistència, que superen els 1.350 espectadors al llarg dels diferents actes organitzats. “La valoració final és molt satisfactòria”, asseguren des de l’organització. El principal creixement de públic d’aquest any s’ha registrat a la venda d’entrades de dijous i divendres, que s’ha incrementat en un 25% i que es va veure clarament a la final del concurs de curts, on la platea del teatre de la Peni estava pràcticament plena. També s’ha notat un increment del número de periodistes acreditats, en part gràcies a la presència de Deborah K. Unger.

I dissabte, el teatre de la Peni es va omplir, un any més, en l’activitat més emblemàtica del Festival: les 12 hores de cinema de terror. En una edició marcada per la suspensió de A serbian film, la resposta dels que tenien previst assistir va ser positiva i es van mostrar més mostres de suport que no pas disconformitats. L’organització no ha pogut deixar de mostrar la seva perplexitat per les dimensions que ha agafat la suspensió cautelar de la pel·lícula i considera que “el cas Serbian pot marcar un abans i un després no només en els festivals de cinema, sinó en el món cultural en general, ja que esquinça la frontera legal existent fins ara entre realitat i ficció“.

Un cop fet balanç del 2010, amb un gran nombre d’activitats que us ha explicat puntualment Viu Molins de Rei, l’organització ja comença a treballar en la trentena edició del Festival.

Recomanacions personalitzades